De gebruiker #2: Menco Nieuwenhuis

Regelmatig hebben wij een korte vraaggesprek met de gebruikers van onze Kwakzalver producten.  

Wie is Menco Nieuwenhuis?

“Als 37-jarige vader van een zoon van bijna drie, ben ik eigenaar en oprichter van STUDIO MENCO. Daarbinnen werk ik samen met een team, waarin ook mijn vrouw Benthe een grote rol speelt, aan de professionaliseringsslag van merken en concepten. Vanuit ons kantoor in Weesp mogen we inmiddels ook Kwakzalver tot onze klantenkring rekenen.” 

Wat drijft jou om te sporten?

“Sport is altijd iets geweest dat bij me hoorde. Ik heb vanaf mijn 8e op hoog niveau gevoetbald en miste op een haar (en zwakke enkels) na een professionele carrière in die hoek. Daarna ben ik op amateurniveau fanatiek, maar nooit meer in clubverband, lange afstanden gaan lopen en fietsen.

Sinds ik vader ben geworden is dat sporten lastiger geworden. In ieder geval leg ik de prioriteiten op andere plekken.

Dat neemt niet weg dat ik ernaar verlang weer fitter te worden; zeker niet sinds ik met de jongens van Kwakzalver werk. Een goede stok achter de deur om de McDrive in te ruilen voor een full carbon fiets. Kijken of die kilo’s er net zo gemakkelijk afvliegen als 15 jaar geleden.”

Hoe pas jij producten van Kwakzalver toe in je sportleven?

“Vurig Warm is bij uitstek een product voor mij. De geur en het gevoel zetten met ‘instant’ aan om te gaan sporten. Behalve de fysieke uitwerking ben ik dus zelf heel gevoelig voor de mentale aspecten die mijn zintuigen prikkelen.”

Hoe pas jij producten van Kwakzalver toe in je dagelijkse leven? 

“Koele Gel is vaste prik (no pun intended) als je, zoals ik, in een gebied woont met veel water en dus muggen. De verkoelende werking is ideaal en ook hier word ik weer heel blij van de ultrafrisse geur.

Daarnaast is Wonden Wonder niet meer te weg te denken. Met een tweejarige brokkenpiloot en zijn twee onhandige ouders smeren we er daarmee lustig op los.”

Volg Menco op Instagram via @mrmenco

Menco Nieuwenhuis

Featured product

Kramp Krachtig Magnesium Crème voorkant

Kwakzalver Sports

Kramp Krachtig | Magnesium Crème

€17,95