De gebruiker #4: Lobke Nijhoff

Regelmatig hebben wij een kort vraaggesprek met de gebruikers van onze Kwakzalver producten.  

Wie is Lobke Nijhoff? 

“Ik ben Lobke Nijhoff, fanatiek mountainbiker. Ik fiets ruim twaalf uur per week, daarmee train ik onder andere voor de Bartje 200 extreme marathon.
Daarnaast werk ik in een zorginstelling met demente ouderen. Ik vind het geweldig om bij deze mensen een glimlach op het gezicht te kunnen toveren!” 

Wat drijft jou om te sporten?

“Sporten is iets dat ik altijd al heb gedaan.  Zes jaar geleden veranderde dit plotseling. Ik kreeg toen een auto-ongeluk waarmee ik uiteindelijk te water ben geraakt. Na die tijd had ik direct last van mijn rug, dit werd met de tijd steeds erger. Ik ben bij veel artsen geweest, ze vertelden mij dat ik het fietsen voor de rest van mijn leven wel kon vergeten.

Uiteindelijk ben ik na een moeizame revalidatie toch gewoon begonnen met fietsen, eerst op een elektrische mountainbike en sinds ongeveer twee jaar weer volledig op een normale mountainbike. Hiervoor heb ik hard moeten knokken, trainen en dit heeft heel veel doorzettingsvermogen gevraagd. Maar de beloning om weer normaal te kunnen fietsen is het allemaal dubbel en dwars waard geweest!

Ik geniet van elke seconde op de fiets met een grote glimlach op mijn gezicht. Mede daardoor ben ik ook actief op instagram (@LobkeNijhoff) om te proberen andere mensen te motiveren met mijn verhaal en mijn fietsgeluk!”

Hoe pas jij producten van Kwakzalver toe in je sportleven?

Bal-Sem is echt mijn maatje geworden, die gebruik ik bij elke fietsrit. Eerder had ik door de uren die ik maak op de fiets geregeld last van schuurplekken. Door Bal-Sem is dat volledig verleden tijd!”

Hoe pas jij producten van Kwakzalver toe in je dagelijkse leven? 

“Om op gevoelige plekken in mijn spieren ontspanning te krijgen gebruik ik Vurig Warm. Ook gebruik ik Vurig Warm om bij de koudere ritten de benen en rug lekker warm te houden, een echte musthave voor een koukleum zoals mij.

Na mijn ritten gebruik ik vaak Kramp Krachtig, dat werkt al als ik hem open maak! Een heerlijke ontspannende geur. Het zorgt bovendien voor een sneller herstel van mijn spieren zodat ik altijd klaar ben om één van mijn fietsen uit te laten.”

Volg Lobke op Instagram via @LobkeNijhoff

Featured product

Kramp Krachtig Magnesium Crème voorkant

Kwakzalver Sports

Kramp Krachtig | Magnesium Crème

€17,95