Susan Krumins met Kwakzalver naar Tokio

 

Susan Krumins, Olympisch atlete en al geplaatst op de 10km voor de Olympische Spelen in Tokio, kiest voor Kwakzalver als partner daarnaartoe.

Susan is vooral bekend van haar zilveren race tijdens het Europese Kampioenschap atletiek in Berlijn (2018), waar ze als ‘stervende zwaan’ over de finish kwam en tweede van Europa werd. Eerder stond ze al in de Olympische finale van Rio de Janeiro (2016) en werd ze vijfde van de wereld tijdens de Wereldkampioenschappen in London (2017). Ook heeft ze haar eigen Podcast Susy Q&A en heeft ze recent haar eigen hardloopdagboek ‘Dreams*’ gelanceerd. Ze hoopt hiermee sporters te motiveren hun doelen te halen.


Susan: ‘Ik ben iemand die serieus bezig is om het risico op blessures te verkleinen. Dit doe ik met activatie-oefeningen voor mijn loopjes en een goede verzorging voor- en achteraf. Ik gebruikte Kwakzalver al wel eens om mijn spieren op te warmen voor een training of als ik blaren had, maar ben inmiddels ook bekend met alle andere producten van Kwakzalver waar ik echt enthousiast over ben. Kwakzalver is nu een belangrijke schakel geworden om mij fit en blessurevrij te houden op mijn weg naar Tokio.’


Kwakzalver is een innovatief Nederlands merk in functionele sport cosmetische producten. Opgericht door sporters uit de schaats- en skeelerwereld. Ook bekend en geliefd in de wielerwereld. Met bijzondere productnamen en ‘een bedrieglijk goed verhaal’ zoals ze het zelf noemen.


Roy Boeve, eigenaar van Kwakzalver: ‘Onze producten worden al door hardlopers gebruikt. Producten als Kramp Krachtig en Smeermiddel zijn bij uitstek geschikt voor hardlopers. We zijn fan van Susan en door intensief met haar samen te werken hopen we dat zo veel mogelijk hardlopers te kunnen helpen met onze producten.’


Om het partnerschap te vieren komt Kwakzalver met een gift box met Susan’s favorieten producten onder de naam Dreams* Run & Recover Box. In deze box vind je de drie favoriete producten van Susan. Dat zijn Vurig Warm, Wonden Wonder en Smeermiddel. 

Featured product

Kramp Krachtig Magnesium Crème voorkant

Kwakzalver Sports

Kramp Krachtig | Magnesium Crème

€17,95