De wortels van ons bestaan groeien in de liefde voor de sport en de vrijheid die ons dat geeft. Dat sporten doen we graag met mensen, die het hart van onze gemeenschap vormen.

Wij doen er alles aan om sporters te maken van mensen en mensen te maken van sporters. Met veel gevoel voor genieten en vrijheid. We maken dat gewoon een stukje eenvoudiger. 

Dat sporten doen we het liefste met elkaar; met allerhande sporters die het hart van onze gemeenschap vormen. Online en offline vind je Klub Kwakzalver actief; een community, waarin we alle aspecten van waar Kwakzalver voor staat naar voren laten komen.

Innovatie

Bij Kwakzalver is het doel onszelf en onze producten telkens te verbeteren en ons aanbod aan te vullen. Wij lanceren een nieuw product pas als het écht goed en aan al onze strenge eisen voldoet. Maar bij ons gaat innovatie verder dan allen het product; wij vernieuwen ook op alle andere vlakken van de bedrijfsvoering. 

Wij maken producten die dagelijks bijdragen aan een gevoel van sport en vrijheid. Ons aanbod is gebalanceerd en gericht om dagelijks zowel functioneel als gevoelsmatig een bijdrage aan het Kwakzalvergevoel te leveren. 

Ons team

We zijn sporters die houden van onze sport. We zijn sporters die overal het maximale uit halen. We zijn sporters die er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Het is deze houding die ons in het marathonschaatsen ver heeft gebracht. En daarom snappen wij zo goed dat andere sporters die ook voor het maximale gaan alleen het beste van het beste willen. Wanneer alles klopt, maakt dat net het verschil met de rest. Dat maakt jou beter dan de rest.

Het resultaat zijn bedrieglijk goede crèmes, gemaakt door sporters, getest door sporters en vooral gemaakt vóór sporters. Sporters die alleen het beste goed genoeg vinden en daarmee zelf grip houden op hun overwinning.

Wie we zijn? Luc ter Haar en Roy Boeve. We hebben onze sporen verdiend in de schaats- en inline-sport en willen ook jou verder helpen in jouw sport. Dat doen we door een serie mooie sportproducten die echt wat bijdragen aan je prestaties.