We zijn sporters die houden van onze sport. We zijn sporters die overal het maximale uit halen. We zijn sporters die er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Het is deze houding die ons in het marathonschaatsen ver heeft gebracht. En daarom snappen wij zo goed dat andere sporters die ook voor het maximale gaan alleen het beste van het beste willen. Wanneer alles klopt, maakt dat net het verschil met de rest. Dat maakt jou beter dan de rest.

Het resultaat zijn bedrieglijk goede crèmes, gemaakt door sporters, getest door sporters en vooral gemaakt vóór sporters. Sporters die alleen het beste goed genoeg vinden en daarmee zelf grip houden op hun overwinning.

Ons team

Wie we zijn? Luc ter Haar en Roy Boeve. We hebben onze sporen verdiend in de schaats- en inline-sport en willen ook jou verder helpen in jouw sport. Dat doen we door een serie mooie sportproducten die echt wat bijdragen aan je prestaties.

Visie

We willen dat jij als sporter trots bent op je prestatie, dat je onderscheidend bezig bent. We willen dat onze crèmes jou daarbij helpen en willen je voorzien van stijlvolle, onderscheidende en vooral functionele producten. Kwakzalver helpt jou met uitzonderlijke producten, uitzonderlijk goed te zijn. Of liever nog: bedrieglijk goed.