Kwakzalver is ontstaan uit liefde voor sport en de uitdaging om een maximaal gevoel van vrijheid te creëren. Sporten doen we alleen of met elkaar. Samen vormen we een bijzondere Klub mensen met een uitdaging. 

Wij doen er alles aan om sporters te maken van mensen en mensen te maken van sporters. Waarbij we vooral richten op plezier, gemak en genieten. We maken dat gewoon een stukje eenvoudiger. 

Sporten doen we het liefste met elkaar. Online en offline vind je Klub Kwakzalver; een actieve groep liefhebbers met een overeenkomstige passie voor alles waar Kwakzalver voor staat: vrijheid, avontuur en fitheid. 

Ons doel is onszelf en onze producten telkens te verbeteren en ons aanbod aan te vullen. Wij lanceren een nieuw product pas als het écht goed is en aan al onze strenge eisen voldoet. En je ziet onze passie voor innovatie terug in de nieuwe manieren waarop we jou willen bereiken. 

Bij Kwakzalver Sports Cosmetics maken wij producten die dagelijks bijdragen aan een gevoel van sport en vrijheid.

Ons team

We zijn sporters die houden van onze sport. We zijn sporters die overal het maximale uit halen. We zijn sporters die er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Het is deze houding die ons in het marathonschaatsen ver heeft gebracht. En daarom snappen wij zo goed dat andere sporters die ook voor het maximale gaan, alleen het beste van het beste willen. Wanneer alles klopt, maakt dát net het verschil met de rest. Dat maakt jou beter dan de rest. ​ 

Het resultaat zijn bedrieglijk goede crèmes, gemaakt door sporters, getest door sporters, maar vooral gemaakt vóór sporters. Sporters die alleen het beste goed genoeg vinden en daarmee zelf grip houden op hun overwinning.

Wie zijn die Kwakzalvers

Luc ter Haar en Roy Boeve hebben hun sporen verdiend in de schaats- en inline-sport. Met de komst van Niels Bus, met een bedrijfskundige achtergrond, ontstond een gevarieerd team met als gezamenlijk doel om jou verder te helpen in je sportprestaties. 

Dat doet Kwakzalver door een serie mooie sportproducten, die echt wat bijdragen aan je prestaties.