Hygiënisch sporten met vloeibare magnesium

Een workout zonder rust? Hoe dan!? Gelukkig was er altijd een klein cheat momentje in te bouwen; de chalk emmer. Tussen je reps door even op adem komen bij de chalk emmer, je handen bij-chalken en weer door. Bijna elke sportschool of crossfitbox heeft een de klassieke chalk emmer. Niet te missen ook, vanaf grote afstand is het witte spoor op de grond al te spotten.

Kan chalken nog wel?

Nee, de tijd dat we met z'n allen hijgend boven de chalk emmer hangen is abrupt voorbij. Niet langer kunnen we met z'n allen op een paar vierkante meter sporten, niet langer halen we onze handen door dezelfde emmer, niet langer gebruiken we hetzelfde magnesium blok voor grip tijdens je workout.
Sporten heeft sinds we te maken hebben met het corona virus een heel andere dimensie gekregen. Aan een rondje hardlopen in je eentje is weinig veranderd, maar met je sport maatjes een gezamenlijk WOD doen is al lang niet meer wat het ooit was.

De maatregelen vragen om veel aanpassingen op sportgebied. Maar hé, we zijn niet zomaar uit het veld te slaan! Juist nu is het extra belangrijk om zo fit mogelijk te blijven.
De uitdaging zit 'm erin om te kijken wat nog wel kan. Duidelijk is dat hygiëne een grotere rol dan ooit gaat spelen. Een schone sportomgeving, een hoge mate van persoonlijke hygiëne en zo min mogelijk fysiek contact. Iedere sporter een eigen setje workout tools maar dus ook niet meer allemaal verschillende handen door de chalk emmer. Tegelijkertijd wil je wel grip houden op je kettlebell, rig en dumbbell. 

Vloeibare magnesium combineert grip met hygiëne

De Magnesium Grip Gel combineert perfecte grip met hygiëne. Een van de belangrijkste ingrediënten van de Magnesium Grip Gel is alcohol. Door het hoge percentage alcohol, meer dan 70%, ontsmet het je handen en workout tools in een keer. De vloeibare magnesium zit in een tube die je makkelijk in je sporttas gooit en daarnaast goed schoon te maken is.

Hiermee is de zo belangrijke handhygiëne gewaarborgd, hoef je de magnesium blokken niet te delen en tegelijkertijd houd je wel de grip die zo belangrijk is om lekker te kunnen trainen. Ook niet verkeerd; geen grote witte stofwolken meer op de vloer en jouw favoriete sport legging!

Featured product

Kramp Krachtig Magnesium Crème voorkant

Kwakzalver Sports

Kramp Krachtig | Magnesium Crème

€17,95