Wonden Wonder als lippenbalsem

Ken je dat? Dat je al maanden fan van een product bent en je opeens ontdekt dat het nóg meer voordelen heeft?
De Wonden Wonder van Kwakzalver zit eigenlijk altijd in mijn sporttas als ik ga crossfitten. Als er pull ups op het schema staan kan ik er vergif op in nemen dat aan het eind van de training weer menig vel losligt op mijn handen. Pijnlijk! Het blijft irritant, maar een dikke laag Wonden Wonder zorgt er in ieder geval voor dat die open handen niet meer zo bijten en mijn huid veel sneller dicht is. Ook wanneer ik weer eens te enthousiast naar beneden glij met touw klimmen en mijn schenen van die nare schuurplekken vertonen is de Wonden Wonder mijn grootste vriend.

Lippenbalsem

Behalve in mijn sporttas zit Wonden Wonder tegenwoordig ook in mijn handtas. Ik ontdekte namelijk dat het ook ideaal is als lippenbalsem. Met dit weer zien mijn lippen er al snel uit als ware kraters. Droog, losse velletjes en ingescheurde mondhoeken. Allemaal gedoe en niet mooi!

Ik ben niet echt een lippenstift type maar een beetje verzorgde lippen vind ik wel belangrijk. Lippenbalsem is dan ook iets wat altijd in mijn tas zit. Maar onder de lippenbalsems zit veel verschil! Veel balsems zijn het nét niet; gekke smaakjes, witte waas op je lippen of onhandige verpakking… The struggle is real ;-)

Lifesaver

Waarom ik er niet eerder aan heb gedacht om Wonden Wonder ook voor mijn kapotte lippen te gebruiken vraag ik mij af. Want als Wonden Wonder kapotte huid snel herstelt en verzacht, dan doet het dat natuurlijk ook op je lippen! En inderdaad, mijn lippen worden er mega zacht van! De Wonden Wonder is van zichzelf natuurlijk best wel vettig, maar dat vind ik heel fijn. Het blijft daardoor namelijk ook vrij lang zitten en laat je lippen ook nog mooi glanzen.

Tegenwoordig is Wonden Wonder niet alleen mijn redder in nood na een workout maar ook wanneer ik droge lippen heb. De tube in mijn sporttas en het potje in mijn handtas. Zo grijp ik nooit mis, ideaal!

Featured product

Kramp Krachtig Magnesium Crème voorkant

Kwakzalver Sports

Kramp Krachtig | Magnesium Crème

€17,95