Vurig Warm de winter door!

December, een maand van gezelligheid, feest en warmte! De glühwein geurt,  warme oliebollen op tafel en chocolademelk op de bank. Een warmere maand bestaat er niet…totdat je de deur uit gaat. Koude wind, regen en lage temperaturen is ook wat december ons brengt. Het winterse weer geeft jou als sporter een extra uitdaging. De een gaat de strijd met de winterse elementen graag aan, maar dat geldt zeker niet voor iedereen. Is het winterweer een reden voor jou om je hardloopschoenen op te bergen en pas tegen het voorjaar weer af te stoffen? Begrijpelijk! Trainen in de kou vraagt  fysiek veel. Maar ook  een gemiste kans, alles wat je in de zomer hebt opgebouwd aan kracht en conditie verdwijnt als de slagroom in je chocolademelk. Zonde!

De Warming-Up

Welke sport je ook doet, een goede warming up is essentieel om je training optimaal te benutten. In de winter is deze warming up misschien nog wel belangrijker dan in de andere seizoenen. Zodra jij een stap buiten de deur zet schrikken jouw spieren van de kou en kunnen ze dus wel wat extra verzorging gebruiken. De basis is natuurlijk goede kleding. Wind dichte kleding en veel laagjes doen al veel.
Maar heb jij het snel koud en beland jij dus elke keer op de bank in plaats van buiten om te trainen? Dan is Vurig Warm hetgeen wat  jou weer de grip op je winterse training terug geeft. Vurig Warm geeft jou als ware een pre-warming up. Heb je een lange fietstocht gepland? Smeer dan je benen in met Vurig Warm en jouw benen zijn al goed opgewarmd voordat je op de fiets zit. Dus geen last meer van die ellendig koude eerste kilometers.

Maar ook wanneer je in de winter sneller last hebt van pijnlijke gewrichten of zo’n irritant vastzittende nek, is Vurig Warm wat jou gaat helpen. Heerlijk warm en licht verdovend waardoor je weer makkelijker beweegt en onbezorgd kan sporten.

Featured product

Kramp Krachtig Magnesium Crème voorkant

Kwakzalver Sports

Kramp Krachtig | Magnesium Crème

€17,95