Klub Kwakzalver Run & Bun

Op zondag 7 november hebben wij met een groep enthousiaste deelnemers het Run & Bun event samen met Olympisch atlete Susan Krumins georganiseerd. Wij waren te gast op de fantastisch mooie locatie van BALLPARK STUDIOS, midden op de Hilversumse heide op landgoed Zonnestraal. Wij kijken terug op een hele geslaagde middag!

We begonnen de dag goed met een kop koffie en een home-made kwarkbol van Susan (eigen recept uit haar DREAMS* dagboek).

Susan had een fantastische clinic uitgezet waarin deelnemers werden uitgedaagd om een uitgebreide warming-up te doen waarna de groep de heide op ging voor the real deal! Uiteraard begeleid door Susan die tijdens de verschillende oefeningen druk bezig was om iedereen te voorzien van de beste tips om te werken aan mobiliteit, coördinatie en hardlooptechniek. Een paar heftige buien mochten de pret niet drukken. ‘Beat the elements!’ werd het nieuwe thema. Het was duidelijk dat we hier niet met softies te maken hadden.

Na een uitgebreide cooling down en terugkomst op de ‘homebase’ van BALLPARK had het team van Kwakzalver de BBQ al aan zodat iedereen direct kon aanvallen en kon genieten van een heerlijke bun!* Tijdens deze herstelmaaltijd had iedereen ruim tijd om ervaringen met elkaar uit te wisselen en natuurlijk om het DREAMS* dagboek van Susan te voorzien van een persoonlijk boodschap van haar.

Wij willen alle deelnemers, Susan en BALLPARK STUDIOS bedanken voor hun bijdrage aan deze onvergetelijke dag!

*Receptuur is strikt vertrouwelijk en zal door Kwakzalver Sports niet aan derden worden verstrekt.

Featured Product

Kramp Krachtig Magnesium Crème voorkant

Kwakzalver Sports

Kramp Krachtig | Magnesium Cream

€17,95