Abonnementen worden automatisch verlengd volgens het door jouw gekozen leveringsinterval. Na een succesvolle betaling worden de producten automatisch door ons geleverd.

Als je bijvoorbeeld een tweemaandelijks abonnement bent gestart, zal het systeem elke maand automatisch het bedrag van jouw creditcard afschrijven en krijg je de producten om de maand bij je thuis bezorgd, zonder dat je zelf de bestelling hoeft te plaatsen!

Kan ik een abonnement pauzeren of opzeggen?

Ja natuurlijk, je kunt een abonnement op elk gewenst moment pauzeren of opzeggen in het klantportaal, zoals je kunt zien in onderstaande schermafbeelding. Het enige moment waarop het abonnement niet kan worden opgezegd, is als je een abonnement bent gestart waarvoor een bepaald aantal betalingen vereist is voordat je het kunt opzeggen.

Het klantenportaal is toegankelijk via de 'magische' link die je hebt ontvangen in de ontvangen e-mail van je eerste abonnementsbestelling. Je hebt ook toegang tot jouw abonnementen als je een account aanmaakt in jouw winkel.

Screenshot of cancellation the subscription.

Hoe kan ik een afschrijving overslaan of opnieuw plannen?

In het klantportaal kun je de afschrijving overslaan of opnieuw plannen. Naast elke geplande bezorging staat de knop Betaling overslaan, waarmee je de kosten kunt overslaan. Je kunt de afschrijving opnieuw plannen door op de knop Opnieuw plannen naast de bezorgdatum te klikken.

Kan ik producten toevoegen aan mijn abonnement?

Natuurlijk, in het klantportaal kun je producten toevoegen aan jouw abonnement. Klik eenvoudig op de knop Bewerken in de productkaart en bewerk, verwijder of voeg producten toe aan jouw abonnement.

Wat gebeurt er als de betaling niet kan worden verwerkt?

Als het abonnement niet kan worden verlengd omdat een betaling niet kan worden verwerkt, ontvang je een e-mail met een link waarmee je jouw betaalmethode veilig kunt bijwerken.

Nog niet helemaal helder? Neem dan contact met ons op.